Szolgáltatásaink

Rendszereket építünk.
 
Célunk új márkák innovatív tervezése és bevezetése a piacképesség figyelembe vételével. Szeretjük az ötletek mögött rejlő történeteket, melyek karakterét visszaadhatjuk vizuálisan. A legfőbb eltökéltségünk komplex márkarendszerek kiépítése.

Márkaépítés

Név, identitás, szimbólum.
 
A piacra vezetés első lépése az egységes, határozott megjelenés. Ha lehetőségünk van rá, már a névválasztásnál részt veszünk az építésben, és lépésről lépésre segítünk kialakítani a márka identitását. A markáns egység érdekében a lehető legtöbb márka elemmel dolgozunk.

brand_building.jpg

Terméktervezés

product_design.jpg

Szép de használhatatlan- ugye hogy nem jó?
 
Szeretünk új formavilággal, új anyagokkal kísérletezni, megbontani a megszokott csomagolás világot. A tervezési folyamat során állandóan ellenőrizzük ötleteink gyakorlati működését 3D nyomtatott, illetve más technológiákkal előállított prototípusok segítségével, melyeket aztán hétköznapi kontextusokba helyezünk.

Weboldal & UI

Rendszer a rendszeren belül
 
Egy jól működő weboldal felépítése komplex munkafolyamat, azonban elengedhetetlen része minden vállalkozásnak. Egy jól kiépített rendszer rengeteg időt spórol meg miközben növeli az értékesítést és a márka élményt. Ugyanez igaz a vállalati rendszerek, és applikációk kialakítására is.

web_design.jpg

Nyomdai előkészítés

print.jpg

A nyomtatásban rejlő lehetőségek határtalanok…
 
…azonban sokszor nem érik el a céljukat. Ezért tartjuk fontosnak végig kísérni a munkákat a nyomdai előkészítésen a lehetőségek mérlegelésével és esztétikus összeválogatásával. Szeretünk közvetlen kommunikálni a nyomdászokkal, hogy megértsük a nyomdagépek és a  köztük levő kapcsolatot.

Fotó és videó

Az első benyomásból nincs második.
 
A maximális megbízhatóság elérését nagyban segítik a minőségi fotók, illetve videók. Különösen ha hiteles modellekkel készülnek. Ugyanígy a személyes történetek elmesélésében is kiemelkedő szerepet játszik a képi megjelenés.

photo.jpg

Social media

social_media.jpg

Közvetlen kapcsolat
 
Egyre fontosabb a social media csatornákon keresztüli márka többlet átadása.
Erre nyújtunk megoldást Facebook, illetve Instagram posztok készítésével, ezzel is növelve a márka megbízhatóságát.